Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Sportovně relaxační centrum v Moravanech
Pavel, Michal ; Blažek, Petr (oponent) ; Fišarová, Zuzana (vedoucí práce)
Předmětem této diplomové práce je stavba Sportovně relaxačního centra v Moravanech. Stavba Je rozdělena na tři stavební objekty. První stavební objekt tvoří Bowling & Billiard Bar. Objekt je jednopodlažní, nepodsklepený, s plochou střechou a celkovou zastavěnou plochou 602,30 m2. Druhý stavební tvoří Technické a provozní zázemí + Fitness. Objekt je dvoupodlažní, nepodsklepený, s plochou střechou a celkovou zastavěnou plochou 757,40 m2. Třetí stavební objekt tvoří Restaurace. Objekt je jednopodlažní, nepodsklepený, s plochou střechou a celkovou zastavěnou plochou 602,30 m2. Budova je navržena v konstrukčním systému Porotherm. Konstrukce stropu je řešena jako monolitická železobetonová deska. Konstrukci střechy tvoří soustava dřevěných lepených lamelových nosníku, vaznic a krokviček z rostlého dřeva. Sklon střešní roviny jsou 3 %.
Sportovně relaxační centrum v Moravanech
Pavel, Michal ; Blažek, Petr (oponent) ; Fišarová, Zuzana (vedoucí práce)
Předmětem této diplomové práce je stavba Sportovně relaxačního centra v Moravanech. Stavba Je rozdělena na tři stavební objekty. První stavební objekt tvoří Bowling & Billiard Bar. Objekt je jednopodlažní, nepodsklepený, s plochou střechou a celkovou zastavěnou plochou 602,30 m2. Druhý stavební tvoří Technické a provozní zázemí + Fitness. Objekt je dvoupodlažní, nepodsklepený, s plochou střechou a celkovou zastavěnou plochou 757,40 m2. Třetí stavební objekt tvoří Restaurace. Objekt je jednopodlažní, nepodsklepený, s plochou střechou a celkovou zastavěnou plochou 602,30 m2. Budova je navržena v konstrukčním systému Porotherm. Konstrukce stropu je řešena jako monolitická železobetonová deska. Konstrukci střechy tvoří soustava dřevěných lepených lamelových nosníku, vaznic a krokviček z rostlého dřeva. Sklon střešní roviny jsou 3 %.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.